zondag 21 augustus 2011

Pukkelpop 2011 // a black day

Hallo, allemaal.. Ik weet niet eens hoe ik jullie bloggers/ lezers moet begroeten. Ik sloot mijn vorige post over Dip and dye af met de woorden; P.s. ik ben vanaf morgen op het muziekfestival pukkelpop, foto's en verslag volgen. Wat een geweldig festival met goede bands en prachtig weer moest worden, eindigde in een groot drama. Pukkelpop 2011 met 5 doden en 60 zwaargewonden, is een zwarte dag in de Belgische festivalgeschiedenis. Ik ben blij dat ik deze post kan schrijven en het jullie, maar ook mijn ouders, vrienden en familie kan navertellen. Tijdens die 20 minuten hel, heb ik doodsangsten uitgestaan. Ik had nooit gedacht dat ik de weide levend zou verlaten. Het enige waar ik me aan vast hield was mijn beste vriendin haar hand, die ik tevens niet zag door het volk dat tussen ons stond. Het ene moment dansten en schreeuwden we in de Dancehall op "Black and Yellow", enkele minuten later vreesde we voor ons leven. De lucht veranderde in een groen, gele massa, hagelblokken vielen ons aan en het enige wat ik kon zeggen was: alles komt goed, we moeten rustig blijven. Beelden van de LoveParade flitste door mijn hoofd, toen ik het dak van de Dancehall omlaag zag komen. Gelukkig is deze niet ingestort, want dan kon ik dit niet meer aan jullie navertellen. Vandaag zijn we drie dagen later, en het gaat beter met me. Door veel met vrienden, die dit ook meegemaakt hebben, te praten leer ik deze  tragische gebeurtenis een plaats geven. Mijn gedachten gaan in deze post ook uit naar de slachtoffers, hun ouders, vrienden en familieleden. Maar ook Chokri de organistor van het Pukkelpop festival, een man die de juiste beslissing heeft genomen uit respect voor de slachtoffers. Aan alle hulpverleners, ik heb respect voor jullie. De beelden van deze ramp zal ik nooit vergeten, maar ik leer het een plaats geven. De afgelopen dagen leken alle andere dingen zo onnuttig; liefdesproblemen waar je normaal van wakker ligt en ja ook fashion en mijn blog. In een relaas dacht ik er zelfs aan om er mee te stoppen, want wat maken die nieuwe musthaves uit de herfstcollectie nu echt zo belangrijk? Gelukkig zie ik die dingen nu weer helder en besef ik dat ik niet met iets moet stoppen wat ik altijd graag gedaan heb, maar er juist voor moet gaan. Al zie ik de dingen des levens nu uit een ander perspectief en ben ik dankbaar dat ik hier nog sta. 


Voordat de hel losbrak was het een super fijne, warme dag op Pukkelpop. Ik hoop dat ik met die paar vrolijke en persoonlijke foto's niet enkel aan de storm herrinerd wordt, maar ook aan een onschuldig, zomers festival dat nooit zo had mogen aflopen.

Lots of love, Gioia 

25 opmerkingen:

Elien zei

Ik was er ook bij, en het speelt nog constant door m'n hoofd. Ik ben blij dat jij en je vrienden ongedeerd zijn. Inderdaad veel met elkaar praten en steun zoeken bij elkaar, dat doen wij hier ook. Sterkte! xo, Elien

Leya zei

great pictures! so much fun! :)

Evelien zei

OMG gij was daar?! gelukkig ben je er heel uitgekomen! is niet niks om zo iets mee te maken! Goed dat je het een beetje een plaats hebt kunnen geven en dat ge samen met uw vriendin daar was.

Krizia zei

Zoals ik je al zei, schat:

I'm glad you're safe. En je mag altijd bellen, sms'en, langskomen als er iets is!

x Krizia

Costin Moraru zei

awesome photos, looks like a great time! so cool!

Costin M.

Gioia zei

Bedankt allemaal voor de lieve comments!
Love <3
Gioia

LOVETHEFABRIC zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
LOVETHEFABRIC zei

Bedankt voor je reactie!Ik vind het zo heftig van Pukkelpop!

wear a smile! zei

a cute festival outfit, I like it! :)http://wear-a-smile-wear-a-smile.blogspot.com/

Tugce zei

Leuke foto's! Idd zo erg wat er is gebeurd :(

Nynke zei

Heftig inderdaad! Fijn dat je het nu langzaam toch een plekje kunt geven.

fashionapp zei

Echt zo erg wat er is gebeurt!
Sterkte!

xxx

www.fashionapp.blogspot.com

Stiene S. zei

Ik was ook superblij dat jij oke was!
Nu begint het toch al wat beter met me te gaan :D
x

Lippylash zei

Blij dat je oke bent! Ik heb net hetzelfde gevoel alles lijkt onbelangrijk en het lijkt allemaal nutteloos te zijn. Sterkte meid en probeer er gewoon sterker door te worden en des te meer te genieten van het leven!!

Glamloving zei

Ik was er zelf niet, maar het gevoel dat jij omschrijft had ik ook een beetje.. Opeens begin je heel anders over sommige dingen te denken.. Ik kan me niet inbeelden hoe moeilijk dit voor je is ! Hou je goed meid & keep on doing the things you like ! You only live once !!!

Katie zei

Looks so fun, love the visors ;)

Younique zei

Wat ontzettend heftig dat je dit hebt meegemaakt :O Het is voor anderen denk ik niet voor te stellen hoe je je op zo'n moment voelt. Ik wens je nog heel veel sterkte met het herstellen van deze shock & ik ben heeeeel blij dat er met jou verder niets is gebeurd <3

Sisters and Sisters zei

Jeetje ontzettend heftig meiden, ik zag het op tv ! wauwh gelukkig heb je zelf niks meid

xx


Come and check out our blog to and share your though;)
PS we also have a international giveaway too:)

XoXo
H&C
from Amsterdam
www.sistersandsisters.com

Anoniem zei

amazing pics and your outfit is so cool!love it!

mwan zei

hi there nice photo check out my blog http://mwanwan.blogspot.com
love from Hong Kong
mwan

Theonlyfashionprincess zei

Verschrikkelijk wat daar is gebeurd. Je ziet er op de foto's wel prachtig uit, eigenlijk zoals altijd haha x

SC zei

Mooi van je, meid.
Mijn broer zijn vriendin is haar vriendin kwijt en nog een vriend van haar is volledig verlamd.
Precies of het nog niet genoeg is ... zoveel ellende :s

Lieve kus

linlicious zei

echt heftig!
heel veel sterkte meid!!
maar het is waar door zo'n gebeurtenis wat je mee maakt ga je idd anders in het leven staan..
nogmaals sterkte!
http://linlicious-style.blogspot.com

Girlonamission zei

Ik was er zelf niet maar een 15tal vrienden van me, waaronder ook enkele van mijn beste vrienden wel. Ik heb ook doodsangsten uitgestaan maar kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen wat het voor jullie geweest is. Ik ben in elk geval heel blij dat je het nog kan navertellen (al mijn vrienden zijn ook in orde) en dat je niet stopt met je blog, je moet idd vooral de dingen blijven doen die je graag doet en genieten van het leven omdat het zo gedaan kan zijn.
Ik kreeg tranen in mijn ogen bij het lezen van deze post, je schrijft echt goed (er sluipen af en toe enkele typfouten in maar dat stoort niet)

Nog veel sterkte en doe zo voort!

Evi

Tanii zei

You look amazing!And your pictures are great!
xx Tanja
http://neverdreamedaboutthis.blogspot.com