donderdag 15 maart 2012

Hello spring!

Mijn lente outfits liggen al enkele maanden klaar en vandaag was spring fashion dan eindelijk toegelaten! Het mooie weer was natuurlijk dé gelegenheid om een outfitpost te doen. Ik heb het de laatste weken erg druk, waardoor ik niet veel tijd aan mijn blog heb kunnen besteden. Hier zal asap verandering in komen! Het laatste jaar staat ook in het kader van het maken van een studiekeuze. Waarschijnlijk ga ik communicatiemanagement volgen aan Lessius en dat betekent dat ik op kot zal gaan in Antwerpen. Spannende toekomstplannen dus, maar ik hou jullie op de hoogte! In deze post zien jullie opnieuw een pasteloutfit, ik ben nu eenmaal gek van deze frisse tinten. 
Ik draag een blouse van Zara met medallionprint, een broek van Riverisland en shopper van Newyorker.Wat vinden jullie van deze look?

P.s. je kan Cwithoutshoes ook volgen op facebook
XOXO
Gioia

8 opmerkingen:

linlicious-style zei

mooie kleuren combi, staat je goed!
I love the heels!

Anoniem zei

Toffe look!
Is die blazer van de Primark?
Liefs Julie x

Nicolette zei

gorgeous outfit! love all the fun colors

x

Roshelle zei

Die top is mooi!

Lippylash zei

Echt heel mooie outfit! Ik vind de broek super leuk en de schoenen ook!!

Girlonamission zei

Leuke outfit! :D
Communicatiemanagement is trouwens echt een heel leuke richting! Ik zit nu in mijn eerste jaar aan Plantijn Hogeschool en ik heb me nog geen moment niet op mijn plaats gevoeld of verveeld! Ik heb wel gehoord van vrienden dat Lessius qua organisatie niet de sterkste is.. Maar je moet natuurlijk een school kiezen waar je je goed bij voelt!
Ik wens je nog veel succes in je laatste jaar, geniet ervan :D

x Evi

t zei

Nice colours in this outfit!

http://initialed.blogspot.com

Jan zei

Wow deze outfit bevat echt hele mooie kleuren,
staat je ook erg goed zeg!