dinsdag 3 juli 2012

Hawaii meets denim

1 juli is een datum die iedere fashionista uit België zal kennen. Inderdaad, het is weer zover! De sales zijn begonnen. Bij het horen van het woord 'sales' denk ik spontaan aan rommelige winkels, leftovers van oude collecties en hysterische klanten. Misschien is mijn beeld over de uitverkoop wel iets te negatief.. Het komt ook wel eens voor dat je dat ene te dure jasje wat al zolang op je wishlist staat nu voor een prikje kan kopen. Dus ben ik van plan om deze week hopelijk mijn slag te slaan in Antwerpen.

Let's talk about the outfit Ik ben ervan overtuigd dat denim een basis item is, dat in ieders garderobe thuis hoort. Blouses en hemden behoren tot mijn dagelijkse outfits. Het leuke hieraan is dat je ze zowel casual als chique kan dragen. Dit jeanshemd met hawaaiinse print op de mouwen, zorgt voor een zomers effect. Verder draag ik een zwarte broek met studs. 
Wat is jullie mening over de sales? En welke winkels zijn zeker een aanrader?

XOXO
Gioia

6 opmerkingen:

Roshelle zei

Wat een prachtige look! Je haar is ook echt prachtig! Ik heb bij de New Look voor 20 euro 5 shirts weten te scoren!

Charlie zei

Super jasje! Hij is echt prachtig!
Fantastisch gecombineerd ook!
Liefs, Charlie

Flo zei

Wat een topoutfit! Je blouse, aaah zo mooi. Ik ben net terug uit Antwerpen, maar heb gek genoeg alleen maar dingen uit niet-sale gekocht.

Grace zei

ı lıke your blouse and hair :)

Je suis Sophie zei

je haar is veel mooier met het blauw dan het roze!

x Sophie

Jan zei

Leuke outfit,
dat blousje heb ik ook nog in m'n handen gehad!