zaterdag 15 september 2012

Let's talk about fashion// Esprit goes sexy!

Jullie lezen het goed beste readers, deze post is toegewijd aan het bekende modelabel "Esprit". En waarom zou ik nu over Esprit posten? Het merk staat eerder bekend als 'comfortabel' en 'sportief' met als doelgroep vrouwen (en natuurlijk ook mannen, mijn excuses!) tussen de 25 en 40 jaar. Jullie zullen net als mij het merk onbewust toekennen aan vrouwen die inmiddels in een andere levensfase zitten. De moeders met een fulltime job, die liever voor praktisch en neutraal kiezen dan 'glamorous'. Dus bij het passeren van de Esprit shop, geven we misschien een kleine glimp in etalages en wandelen we al druk telefonerend verder. Het modelabel Esprit vond dit niet langer aanvaardbaar en besloot om hier dringend verandering in te brengen. Het resultaat? Het 'saaie' merk maakte een geslaagde comeback! 

Esprit koos letterlijk voor een nieuwe spirit! En wie o wie, kon deze sexy spirit nu het best vertegenwoordigen? Esprit koos voor het  exotisch supermodel aka ex-liefje van de aanbeden titanic boy,Leonardo Di Caprio. Ik spreek hier natuurlijk over Gisele B√ľndchen. Welke wereldvrouw kan een internationaal lifestyle merk als Esprit nu beter vertegenwoordigen? Miss B√ľndchen sloot dus de handen in mekaar met Esprit en mocht hierbij de najaarscollectie 2012 promoten. De campagne werd mede mogelijk gemaakt door de Britse fotograaf David Simps en fashion editor Camille Bidault-Waddington. 

De collectie bestaat uit stylish en casual elementen. Waarbij zeker een nadruk op kwaliteit mag worden gelegd! Het Braziliaans topmodel bezoekt in de reclamecampagnes alle modesteden en toont hoe de moderne big city woman, zich op haar best kan kleden. En laten we even eerlijk zijn.. Op sommige gelegenheden is het een must om ons comfortabel te voelen in de outfit. Dit geeft een boost aan ons zelfvertrouwen! Esprit brengt de urban street look terug tot leven en dit is duidelijk in de reclamecampagnes te zien! De items die centraal staan in de collectie zijn knitwear, leer en denim. De diepe natuurtinten zoals koraalrood en mosgroen zijn helemaal hot. 

Kortom, welke fashionable message zend Esprit uit naar de wereld? Het gaat erom dat je stijlvol bent, waar je ook naartoe gaat! ;-)

gisele esprit6 Gisele Bundchen Sports Relaxed Style for Esprits Fall 2012 Campaign by David Sims

Ik ben alvast fan van Esprit's nieuwe look, hoe zit het met jullie?

Love,
Gioia

5 opmerkingen:

Dana Vierstraete zei

Ik ben al jaren fan van Esprit :) Vooral de EDC-lijn spreekt mij het meest aan omdat die wat meer op jongeren gericht is !

Despina T. zei

really nice collection!
Join my ZARA BAG GIVEAWAY!

Lippylash zei

Ooh ziet er goed uit!!!

Juliet Polilova zei

wow love the pictures!
very nice blog by the way ;)

kisses from Russia,
Juliet

!!! LEAVE COMMENT AND WIN RAY-BAN ON MY BLOG !!!

My Scrambled Style zei

Ik vind het leuk. Vroeger was het een beetje tuttig, maar het ziet er steeds beter uit.

Xo