zondag 15 januari 2012

Seniors!

Een hele week lang was ik afwezig in 'Blogosphere', toch heb ik de hele week mijn tijd verdreven met Fashion. Het was namelijk mijn Chrysostomos, dit betekent dat je honderd laatste dagen als student van het middelbaar onderwijs ingaan. Hoe heb ik dit gevierd? We organiseerden vier dagen lang een themaweek waarin we ons volgens een bepaald onderwerp moesten verkleden. Donderdag was er een groot feestmaal en later op de avond was het natuurlijk partytime! Vrijdag bestond de dag uit allerlei activiteiten; zoals laserschieten, bowlen,... Kortom, het was de leukste schoolweek EVER!


                          Day 1: Nerd



  Day 2: pyjama

 Day 3: Disney







Day 4: Hippie



Ik heb vandaag deelgenomen aan een fotoshoot, de locatie was een oude leerfabriek. Benieuwd naar het resultaat? ASAP zullen de foto's in een post verschijnen. Stay tuned!


xoxo
Gioia

9 opmerkingen:

Ankyls zei

cool pictures:D!

Unknown zei

I love your red flats!
bbyangelx.blogspot.com

Petra zei

Oh, zo leuk!!

Essiefashion zei

Wat super leuk :D!
Ben benieuwd!
xxx

Unknown zei

haha super leuk!! Lijkt wel carnaval! xx

Lippylash zei

Zo leuk!! Gek dat het zo vroeg valt ik dacht dat het bij ons eind februari viel:) Geniet nog van de laatste 100 dagen :)

Nikki | The Ginger Diaries zei

oooh, das bij mij al 2 jaar geledebn. Niet te geloven! haha. Wij noemden dan gewoon "100 dagen" en dat was pas in maart :) jullie nemen echt de laatse 100 schooldagen ^^ x

Laura | Style and Sushi zei

Wat leuk! Ben benieuwd naar de foto's!

xx Laura

Unknown zei

Great pics, very cute !